Bazaar De Lier

26, 27 & 28 oktober 2023

Goede doelen

2023: Stichting Voedselbank Westland

Elke week verstrekt Voedselbank Westland gratis voedsel aan mensen in de gemeente Westland die van heel weinig geld moeten rondkomen. Momenteel deelt de stichting wekelijks pakketten uit aan zo’n 200 gezinnen, dat zijn ongeveer 650 monden.

2021: Beukenrode

Beukenrode is hét loket voor palliatieve zorg. Beukenrode is er voor mensen in de laatste levensfase, die thuis of in ons hospice willen sterven. De opgeleide en gemotiveerde vrijwilligers van Beukenrode geven tijd, aandacht en ondersteuning aan de ernstig zieke en zijn of haar familie.

2019: Inloophuis Carma & Stichting Nazorg Westland

Inloophuis Carma is dé ontmoetingsplaats in Westland voor wie geraakt is door kanker. Het doel van Stichting NaZorg Westland is om kwetsbare patiënten c.q. cliënten, in de periode van diagnose en behandeling van kanker te ondersteunen in hun proces van ziekte.

2017: Stichting Jarikin

Stichting Jarikin richt zich vooral op scholing in Haïti, zowel basisonderwijs als beroepsonderwijs. De visie van de stichting is dat het de jongeren zijn die Haïti uiteindelijk vooruit moeten helpen. Onderwijs helpt in dat proces naar onafhankelijkheid en zelfwerkzaamheid. Alles gericht op een betere toekomst voor de bevolking van Haïti.

2015: Stichting Avavieren

Stichting Avavieren is opgericht met als voornaamste doel zorgeloze, betaalbare vakanties aan te bieden aan kinderen en volwassenen met een beperking, samen met hun ouders of verzorgers.

2013: Mercy Ships

Mercy Ships is een internationale christelijke hulpverlenings- en ontwikkelingsorganisatie die hoop en genezing brengt naar de allerarmsten in ontwikkelingslanden.

2011: Het Nederlandse Welkom Dorp

Het Nederlandse Welkom Dorp voor dakloze bejaarden in Sri Lanka is een van de belangrijkste projecten van het Family Help Programme. Deze organisatie trekt zich het lot aan van de allerarmste op dit eiland in zuidoost Azië.

2009: Stichting Dr. Ramona Fonds

Het dr. Ramona Fonds ondersteunt dokter Ramona Sanchez, zodat zij structureel eens in de twee maanden spreekuur kan houden in de bergdorpen Los Anones en Manomatuey in de Dominicaanse Republiek waar elke vorm van basisgezondheidszorg ontbreekt.