Bazaar De Lier

26, 27 & 28 oktober 2023

VB Group stelt business seats bij AJAX beschikbaar voor Lierse Bazaar

Op 31 oktober, 1 en 2 november zal de Bazaar in De Lier worden gehouden. De 25e editie mag dit keer op ondersteuning rekenen van het Lierse bedrijf VB Group.

VB GroupVB Group is een nieuwe naam, maar achter die naam staat een bedrijf met een goede reputatie en  jarenlange ervaring in de realisatie van kassen en installaties voor de nationale en internationale glastuinbouw. Een bedrijf dat voorheen bekend stond onder de naam Verbakel-Bomkas. Door toenemende vraag naar moderne kassen en klimaatoplossingen in het buitenland is de naam van het bedrijf in 2012 aangepast. VB Group bestaat uit VB Greenhouses, VB Climate en VB Projects. Dit laatste bedrijfsonderdeel was onlangs veelvuldig in het nieuws, vanwege de realisatie van veldverwarming in Camp Nou voor FC Barcelona. Inmiddels heeft VB Projects in meer dan 50 velden voor Nederlandse en Internationale voetbalclubs de verwarmingsinstallaties mogen realiseren.

Ajax - HeraclesAl wordt de markt voor VB Group steeds internationaler, als Liers bedrijf vindt VB Group het belangrijk dat de Lierse Dom in goede staat blijft. Mede om die reden stelt VB Group 3 business seats voor een thuiswedstrijd bij Ajax ter beschikking. De business seats en parkeerplaats onder de Arena zullen tijdens de Bazaar als loterijprijs worden ingebracht. Het gaat om de thuiswedstrijd Ajax – Heracles Almelo op zaterdag 23 november om 20.45 uur in de  Amsterdam Arena. De Bazaar wordt op 31 oktober en op 1 en 2 november gehouden in ´De Rank´ in de Lier. De opbrengst van de Bazaar is bestemd voor het onderhoud van de Lierse Dom en het project Mercy Ships.

VB Group wenst de commissie van de Bazaar een mooie totaal opbrengst toe!

Bericht delen