Bazaar De Lier

26, 27 & 28 oktober 2023

Van de voorzitter

Lieve mensen,


Het is vrijdag 18 juni 2021 als ik met mijn vrouw en mijn drie kinderen op vakantie ga naar Drenthe. Hier hadden we een boerderij geboekt op het uitgestrekte landgoed van Hof van Saksen.

Begin mei werd ik voor de derde keer vader van een zoon Freek. Ja drie kinderen, wat bijzonder, wat mag ik hier dankbaar voor zijn. Op vakantie had ik de volle aandacht voor mijn gezin en zie ik intens hoe de kindjes groeien en ontwikkelen, hier kan ik enorm van genieten. Erg leuk dat er ook weer gezwommen kon worden. Hier zijn de kinderen extra vrolijk en vrij in hun bewegen, doen en laten.

Tijdens de vakantie is er veel ontspanning en tijd om de accu weer op te laden. Ik vond zelfs tijd voor het lezen van twee boeken. Eén boek over leiderschap en een boek over het succes van het resort waar we verbleven. Wat mij opviel is hoe je als mens energie en geluk uit het leven kan halen. Geloof in jezelf! Bewust leven en het positief sturen van je gedachten, erg inspirerend. De focus en alles wat je doet, doe het met aandacht!

Overeenkomsten tussen de twee boeken waren hoe je een gelukkiger leven kan leiden en wat je energie geeft. Naast gezondheid, liefde, familie, vrienden, carrière en ontspanning was ook het leveren van een maatschappelijke bijdrage een belangrijk onderdeel.

De maatschappelijke bijdrage: Dat is voor mij de Bazaar. Krijg je daar energie van? Ik zal u vertellen; Jazeker, daar krijg je enorm veel energie van! Het streven naar een gezamenlijk doel met meer dan 100 vrijwilligers. Met een gedreven team aan de bak gaan, die allemaal hetzelfde willen. Iedereen kan volledig zichzelf zijn en zijn of haar kennis, drive en specialisme toepassen. Al deze energie komt samen tijdens deze bazaar. De voldoening is groot om wat te mogen doen voor onze kerk.


Vanwege de pandemie kunnen we helaas niet de traditionele bazaar houden die we gewend zijn.Wel willen we voor jullie klaarstaan met leuke activiteiten die nog wel mogelijk zijn. De pubquiz gebeurt online en daarnaast zijn er diverse activiteiten. Wat u van ons kan verwachten, dat leest u op deze website.

Met z’n allen en met veel positieve energie gaan we er weer een fantastische Bazaar van maken. Iedereen die zich inzet of gaat inzetten, enorm bedankt!

Namens de bazaarcommissie,
Walter van den Berg

Bericht delen