Bazaar De Lier

26, 27 & 28 oktober 2023

Touwtje springen

voorkantAls je goed kijkt naar de voorpagina van de Bazaarkrant lijkt het erop alsof de Dom en de Rank aan het springtouwen zijn. Springtouwen is natuurlijk een heel goede manier om in conditie te blijven. De Rank en de Domkerk moeten ook in goede conditie blijven en daarom zijn er elk jaar vele euro’s nodig om onderhoud te plegen aan onze Domkerk en verenigingsgebouw de Rank. Op deze cryptische wijze heeft Frank Bijl het grote doel van de bazaar geïllustreerd. Onder het motto: ‘Samen in touw voor Domkerk en Rankgebouw’ gaat op 30 en 31 oktober de bazaar van start in ons verenigingsgebouw ‘De Rank’ in De Lier, met een speciale voorverkoop op donderdag 29 oktober voor de echte bazaarfanaten.

Behalve voor groot onderhoud  aan de Dom en de Rank zal er ook een gedeelte van de opbrengst bestemd zijn voor Avavieren. Stichting Avavieren heeft als missie kinderen en volwassenen met een beperking in de breedste zin van het woord te ondersteunen, met als doel hun levensvreugde te verhogen en hun gezinsleden en naasten tijdelijk te ontlasten. Dit maakt ze mogelijk door deze doelgroep op maat samengestelde, zorgeloze en betaalbare vakanties aan te bieden.

De afgelopen maanden zijn er bergen werk verzet door de Hervormde Gemeente, haar verenigingen en vrijwilligers om deze bazaar, de loterij en de bazaarkrant tot een succes te maken. Het is fantastisch om met z’n allen op zo’n prettige manier naar één doel toe te werken. Wij willen daarom iedereen bedanken die zijn medewerking heeft verleend aan het tot stand komen van alweer de 26ste  bazaar. Daarnaast willen wij ook alle adverteerders bedanken die een financiële bijdrage geleverd hebben aan de Bazaarkrant, die mede tot stand is gekomen dankzij drukkerij Picom.

Deze bazaar verdient jouw steun en spontane medewerking. Je kunt helpen door goede verkoopbare spullen voor de rommelmarkt te verzamelen, want  op zaterdag 24 oktober komen wij huis aan huis om deze spullen op te halen. Mocht je daar niet voor thuis willen blijven, breng je spullen op donderdag- of vrijdagavond op het Rankplein in de grote tent.

Houd je ervan om tussen de oude spulletjes te snuffelen? Zoek je nog boeken of puzzels? Kom langs op onze rommelmarkt. Beproef je geluk bij het rad van avontuur of doe mee met je kinderen aan het spelletjeseiland of kom langs tijdens de bazaar.

Ben je fanatiek wielrenner? Bewijs jezelf bij het fietsspel ‘Rondje om de Domkerk’! Houd je juist niet van fietsen, koop dan een superlot en misschien ga jij met de scooter naar huis.

Namens de bazaarcommissie,
Jeroen Mostert, voorzitter

Bericht delen