Bazaar De Lier

26, 27 & 28 oktober 2023

Spelletjeseiland

Ook tijdens deze 25e bazaar is er voor de kinderen weer van alles te doen. Deze keer is de gehele foyer ter beschikking voor de kinderactiviteiten. Op en rond het spelletjeseiland kunnen er weer allemaal leuke (ver)nieuw(d)e spelletjes door klein en groot gedaan worden. Door goed te gooien, mikken, vangen of rollen zijn er met deze spelletjes prijsjes of waardepunten te verdienen. Deze punten kun je inruilen voor grotere prijsjes bij de prijzenkraam.

Hier kunnen ook de spelletjeskaarten gekocht worden. Nieuw dit jaar is de consumptiebon op deze kaart. Hiermee kun je in de foyer tijdens het spelletjes doen ook nog een pakje drinken en een zakje chips krijgen. Als je kaart vol is met kruisjes kun je de volle kaart weer in leveren met je naam erop. Uit alle volle kaarten trekken we aan het einde van de Bazaar nog een winnaar van een leuke grote prijs. Dus hoe meer volle spelletjeskaarten je inlevert, hoe groter de kans is op een prijs. Kom allemaal dus maar veel spelletjes doen.

Nieuw dit jaar is o.a. een wedstrijdje blaasvoetbal. Spreek met je vriendjes/vriendinnetjes af, en kom scoren. Op welke manier dat gaat? Kom het maar bekijken en uitproberen op de bazaar.

Vergeet niet om thuis de bazaarkleurplaat zo mooi mogelijk te kleuren. Als je jouw kleurplaat inlevert op het spelletjeseiland, hangen we hem op en aan het einde van de Bazaar bekijken we welke kleurplaat het mooist gekleurd is. Ook hier zijn weer prijzen mee te verdienen.

We wensen jullie alvast veel speelplezier op de Bazaar.

De Spelletjeseilanders.

 

Bericht delen