Bazaar De Lier

26, 27 & 28 oktober 2023

Spelletjeseiland

Ook tijdens deze Bazaar is er voor de kinderen weer van alles te doen. Op en rond het spelletjeseiland kunnen er weer allemaal leuke (ver)nieuw(d)e spelletjes door jong en oud gedaan worden. Bijvoorbeeld lekker grabbelen in de grabbelton, of daag je vrienden uit voor een heuse klassieker Ajax-Feyenoord. Met deze spelletjes kun je waardepunten te verdienen. Deze punten kun je inruilen voor leuke prijsjes bij de prijzenkraam.

Hier kunnen ook de spelletjeskaarten gekocht worden. Een spelletjeskaart kost € 5,– per stuk en dan kan je 6 spelletjes spelen. Bij ieder spel krijg je een kruisje op de kaart en als je kaart vol is met kruisjes kun je deze volle kaart weer inleveren met je naam erop en krijg je nog wat lekkers. Uit alle volle kaarten trekken we aan het einde van de Bazaar nog een winnaar van een leuke grote prijs. Dus hoe meer volle spelletjeskaarten je inlevert, hoe groter de kans is op een prijs. Kom allemaal dus maar veel spelletjes doen. Het spelletjeseiland is geopend op vrijdagmiddag van 15.00 uur tot 18.00 uur en vrijdagavond van 19.00 uur tot 20.30 uur. Ook op zaterdagmiddag tussen 14.00 uur en 18.00 uur kun je heerlijk spelletjes komen spelen.

Vergeet niet om thuis de Bazaarkleurplaat zo mooi mogelijk te kleuren. Als je jouw kleurplaat inlevert op het spelletjeseiland, hangen we hem op en aan het einde van de Bazaar bekijken we welke kleurplaat het mooist gekleurd is. Ook hier zijn weer prijzen mee te verdienen.

We wensen jullie alvast veel speelplezier op de Bazaar.

De Spelletjeseilanders

Bericht delen