Bazaar De Lier

26, 27 & 28 oktober 2023

Ophaaldag rommelmarktspullen 24 oktober

Op zaterdagochtend 24 oktober gaan we met vele vrijwilligers huis aan huis door De Lier om spullen op te halen voor de bazaar. Nu de dagen korter worden en de herfst zichtbaar zijn intrede heeft gedaan, is het een goed moment om de kasten, kamers en zolders te ontdoen van alle overtollige spullen, deze vervolgens in dozen klaar te zetten tezamen met wellicht grote spullen zodat, wanneer tijdens de ophaaldag de bel van de voordeur gaat, de spullen meegegeven kunnen worden en ze een welverdiende nieuwe eigenaar kunnen krijgen.

Wat kunt u allemaal bij ons kwijt?
Rommelmarktspullen, boeken & kleding, levensmiddelen en handgemaakte artikelen. Voorwaarde is dat de spullen schoon en heel zijn. Heeft u vragen of wilt u uw grote meubels vooraf aanmelden zodat deze apart bij u opgehaald kunnen worden, dan kunt u mailen naar info@bazaardelier.nl of bellen naar 06-38103346.

Mocht u uw spullen zelf willen brengen, dan bent u van harte welkom bij de grote tent naast ‘De Rank’ op donderdagavond 22 oktober en vrijdagavond 23 oktober tussen 18.00 en 20.00 uur en op zaterdagochtend 24 oktober tussen 08.00 en 13.00 uur.

Op de bazaardagen 29, 30 & 31 oktober, is iedereen van harte welkom om lekker rond te komen neuzen tussen het keurig gesorteerde groot assortiment boeken en dvd’s, speelgoed, kleding, serviesgoed, potten en pannen, levensmiddelen, grote en kleine kasten, tafels, stoelen, banken, tv’s, keukenapparatuur, audio- en computer apparatuur, schilderijen, verlichting, fietsen, kinderwagens, (rol)schaatsen, antiek en allerlei curiosa, etc. etc. De bazaarmedewerkers hopen u dan ook te kunnen begroeten op de gezellige bazaar en grote rommelmarkt. Wij hebben er zin in!

Hartelijke groet,
de rommelmarktmedewerkers

Bericht delen