Bazaar De Lier

26, 27 & 28 oktober 2023

Ophaaldag grote rommelmarkt – Bazaar Domkerk De Lier

Nu de dagen korter worden en de herfst zichtbaar zijn intrede heeft gedaan is het goede moment aangebroken om de kasten, kamers en zolders te ontdoen van alle overtollige spullen, deze vervolgens in dozen klaar te zetten, tezamen met wellicht grote spullen zodat, wanneer zaterdagochtend 26 oktober tijdens de ophaaldag de bel van de voordeur gaat, de spullen meegegeven kunnen worden en ze een welverdiende nieuwe eigenaar kunnen krijgen. Tijdens de ophaaldag zal ‘De Rank’ en de grote tent op het terrein naast de Domkerk, gevuld worden met goede verkoopbare spullen.

Mocht u uw spullen zelf willen brengen, dan bent u van harte welkom op het Rankplein op vrijdagavond 25 oktober tussen 19.00-21.00 uur en zaterdag 26 oktober tussen 09.00 en 13.00 uur. Heeft u vragen of wilt u grote meubels vooraf aanmelden, dan kunt u mailen naar info@bazaardelier.nl of bellen naar 06-45432635.

Op de bazaardagen 31 oktober, 1 & 2 november, is iedereen vervolgens van harte welkom om lekker rond te komen neuzen tussen het keurig gesorteerde groot assortiment boeken en dvd’s, speelgoed, kleding, serviesgoed, potten en pannen, levensmiddelen, grote en kleine kasten, tafels, stoelen, banken, tv’s, keukenapparatuur, audio- en computer apparatuur, schilderijen, verlichting, fietsen, kinderwagens, (rol)schaatsen, antiek en allerlei curiosa, etc. etc. De bazaarmedewerkers hopen u dan ook te begroeten op de bazaar en grote rommelmarkt en om u met een arm vol spullen voor een leuke prijs en met een glimlach op uw gezicht te zien. Wij hebben er zin in!

Hartelijke groet,

de rommelmarktmedewerkers

 

Bericht delen