Bazaar De Lier

26, 27 & 28 oktober 2023

Het was weer een groot succes!

Het zit er weer op. De 26e bazaar is achter de rug. Het begon donderdag toen de deuren al open gingen voor de voorverkoop van de rommelmarkt. Van heinde en verre kwamen de mensen kijken of er iets voor hun gading bij was. En dat was er! We staan er om bekend goede spullen te hebben, iets wat misschien ook wel komt doordat een zaterdag ervoor door heel De Lier gereden werd om de spullen op te halen. Een hele klus, maar naar ook deze keer weer bleek: door velen erg gewaardeerd.

En over een hele klus gesproken: er is weer enorm veel werk verzet! Denk aan alle voorbereidingen, het opmaken van de bazaarkrant, het organiseren van de loterij, het ophalen en sorteren van rommelmarktspullen, het maken van de beamerpresentaties, inkoop voor het rad, inrichten van de Rank met alle activiteiten, het maken van vele mooie bloemstukken, het organiseren van een fietscompetitie enzovoort. Hiervoor waren gelukkig ook weer vele handen beschikbaar en daar zijn we iedereen weer erg dankbaar voor!

Alle vrijwilligers, maar ook sponsors en natuurlijk alle bezoekers hebben deze bazaar tot een enorm succes gemaakt. Het schaatsen onder de Domtoren in het zonnetje maakte het succes compleet.

Naast alle gezelligheid is er ook weer een geweldig bedrag opgehaald, te weten: € 103.500,=!!!  We willen iedereen nogmaals hartelijk danken: Jullie waren  geweldig, BEDANKT!

De foto’s zijn te bekijken op de website van PKN De Lier.

Bericht delen