Bazaar De Lier

26, 27 & 28 oktober 2023

Enthousiaste, vernieuwde start bij de Rank 

In juli zijn wij met veel vrijwilligers en professionals begonnen aan de verbouwing van de Rank. We kijken terug op een zeer geslaagde renovatie. De Rank is helemaal vernieuwd en eigentijds ingericht. Op deze manier kunnen wij ons op alle doelgroepen richten, zoals jonge bruidsparen, zakelijke bijeenkomsten, huwelijksjubileums en verjaardagsfeesten.

De nieuwe, moderne kleuren en de sfeervolle verlichting zorgen voor een geweldige ambiance! Hierbij komen onze ervaringen en kennis vanuit onze horeca-opleidingen en werkervaring in verschillende horecaconcerns (o.a. Kurhaus hotel, Van der Valk & de Vermaat groep) goed van pas. Met deze bagage en nieuwe ideeën zullen wij met veel enthousiasme de Rank voortzetten.

Service en kwaliteit staan bij ons voorop waardoor wij altijd werken met verse en huisgemaakte producten. De wens van de gast staat hierbij ten alle tijden centraal. Wij zijn erg benieuwd naar de bazaar en hebben er veel zin in! Het is een hele happening en het is gelijk een ideaal moment om iedereen de vernieuwde Rank te laten zien.

Met gastvrije groet,
Marleen Olsthoorn & Tim Jentjens

Bericht delen