Bazaar De Lier

26, 27 & 28 oktober 2023

Dankwoord Stichting Avavieren

Namens het bestuur van Stichting Avavieren wil ik graag de bazaarcommissie, diaconie, vrijwilligers en bezoekers van de bazaar in De Rank van harte bedanken. Wij hebben genoten tijdens de bazaardagen, wat een aandacht, wat een aanloop, wat een goede sfeer en wat een geweldige opbrengst.

Stichting Avavieren mocht zich presenteren in de kraam van de diaconie. Door een vakje te kopen, kreeg je de mogelijkheid om een prachtige Avavieren taart te winnen. Wij bedanken de Echte Bakker Langerak voor de originele taarten met het Avavieren logo erop.

Op de slotavond mocht Avavieren een fantastische cheque ontvangen van bijna € 5.900,— Daar zijn we heel blij mee en ook heel dankbaar voor. Hans Prins mocht op deze avond een toelichting geven over Avavieren, dat staat voor Aangepast Vakantievieren.

Onze stichting wil in zich inzetten om gezamenlijk met Strandpark Vlugtenburg te ‘s-Gravenzande negen aangepaste en rolstoelvriendelijke vakantiehuizen te realiseren. Huizen waarin kinderen en volwassenen met een beperking met behulp van voorzieningen ook op vakantie kunnen dicht bij het strand. Tijdens de schoolvakanties willen wij gezinnen ontvangen met een kind(eren) met een beperking. Er zullen dan dagactiviteiten georganiseerd worden voor alle kinderen van het gezin, zodat de ouders overdag even een boek kunnen lezen of samen lekker kunnen fietsen of een mooie strandwandeling kunnen maken.

De kinderen zullen begeleid worden door enthousiaste vrijwilligers. Buiten de schoolvakanties zijn de huizen beschikbaar voor bewoners van zorginstellingen, woongroepen of families met een persoon met een beperking. We gaan 20216 benutten om onze plannen verder te ontwikkelen en fondsen te werven om dit alles in 2017 te kunnen realiseren.

Wij willen u daarom van harte bedanken voor uw steun en vertrouwen en door uw prachtige bijdrage.

U kunt ons ook volgen op Facebook en www.avavieren.nl.

Nogmaals heel hartelijk dank!

 

Namens het bestuur van Stichting Avavieren,
Hans Prins, voorzitter.

Bericht delen