Bazaar De Lier

26, 27 & 28 oktober 2023

Dankwoord Inloophuis Carma

In 2019 ontving Inloophuis Carma, als één van de Goede Doelen van de Bazaar, een prachtige donatie. Dankbaar vertellen we u graag over de besteding van deze cheque van € 3.050,-.

Inloophuis Carma aan de Dijkweg in Naaldwijk biedt ondersteuning aan iedereen die geraakt is door de ziekte kanker. We zijn er voor mensen die zelf ziek zijn (geweest), hun familie en vrienden en ook nabestaanden vinden steun bij Carma. De herkenning en het begrip dat gasten bij elkaar vinden wordt heel vaak genoemd en gewaardeerd. Wie begrijpt je beter dan iemand in een vergelijkbare situatie!?

Bij Carma staat de behoefte en wens van de gast centraal. Voor iedereen is dit anders. De één komt voor een ontspannende activiteit en de ander voor een bijeenkomst waarin het delen van ervaringen en tips centraal staat. Het uitgebreide aanbod van activiteiten loopt uiteen van bijvoorbeeld massage, yoga en wandelen tot informatie- en lotgenotenbijeenkomsten. Ook voor kinderen en tieners worden leuke activiteiten georganiseerd.

Deze activiteiten en daarmee de gewaardeerde ondersteuning zijn enkel mogelijk met dank aan de prachtige donatie van de Bazaar en andere trouwe sponsoren. Het inloophuis is immers volledig afhankelijk is van giften en sponsoring.

Enkele reacties van gasten die de activiteiten hebben bezocht:

“Jullie bieden zoveel dingen aan wat gewoon heel fijn is. Ik ben echt heel blij met Inloophuis Carma.”

“Hier durf ik over mijn angst te praten en thuis doe ik dat niet”


“Echt een moment voor mezelf”


“Jullie zijn kanjers en maken echt het verschil.”

Ook tijdens de lockdowns hebben we een steuntje in de rug geboden aan bekende en nieuwe gasten. Het betrokken team van vrijwilligers belde gasten na om te vragen hoe het met ze ging. Er waren online workshops en bijeenkomsten en -hoe kan het ook anders in Westland- we hebben hen verrast met een plantje. Inmiddels bieden we, uiteraard volgens de richtlijnen, weer een heel uitgebreid programma. Voor meer informatie verwijzen we u naar inloophuiscarma.nl.

NaZorg Westland was in 2019 naast Inloophuis Carma het goede doel. Tussen deze twee organisaties is een hechte samenwerking, immers beiden vullen elkaar aan op het gebied van de informele psycho-oncologische zorg in Westland.

We willen iedereen die heeft bijgedragen aan de geweldige donatie ontzettend bedanken en hopen dat de Bazaar op deze manier nog vele goede doelen kan steunen!

Hartelijke groet namens het hele team,
Mariska Bakker
Coördinator Inloophuis Carma

Bericht delen