Bazaar De Lier

26, 27 & 28 oktober 2023

BraDeLier

Wanneer ik dit schrijf heb ik zojuist voor het eerst de BraDeLier Feestweek meegemaakt. Alom was ons al verteld dat de Bradelierweek grote indruk op ons zou gaan maken. Nou en of, het was me als bewoner van de Hoofdstraat het weekje wel! Wat mij toch het allermeest is bij gebleven is dat De Lier als dorp geweldig goed in staat is om er samen iets moois van te maken. Ik ben nog steeds onder de indruk van alles wat er in die week is georganiseerd! Het kon niet op, voor elk wat wils.

Volgens mij gaat dat ook gelden voor de Bazaar van de Domkerk. Om een indruk daarvan te krijgen heb ik met genoegen de Bazaarkrant 2013 in gekeken. Opnieuw ronduit knap wat er voor de Bazaar allemaal georganiseerd wordt, en dat door ‘een leger’ vrijwilligers. Na de Bradelierweek weer een heuse happening in het vooruitzicht, en zeker dan ook een programma voor iedereen.

Het thema van de komende Bazaar is “Samen in touw voor Domkerk en Rankgebouw”. Me dunkt dat dit thema behoorlijk de lading dekt. De kerkrentmeesters hebben fikse opdrachten achter de rug en voor de boeg: de prachtig gelukte renovatie van Hoofdstraat 53 (we genieten daar elke dag van), de facelift van De Rank etc. etc. Mooi om zo met elkaar bezig te zijn voor Domkerk en Rankgebouw. We zien er naar uit en hopen op een gezellige Bazaar tot opbouw van kerk-zijn in De Lier.

ds. G. van Velzen

Bericht delen