Bazaar De Lier

26, 27 & 28 oktober 2023

De Bazaar, wat betekent dat nu eigenlijk?

Als je het woord googelt krijg je iets van: een permanente overdekte markt waar goederen worden verkocht en verhandeld.

Als je even nadenkt gebeurt er veel meer tijdens deze drie dagen durende Lierse Bazaar. Loterijen, Rad van Avontuur, rommelmarkten en nog vele andere activiteiten vinden plaats in en rondom de Rank. Het komende jaar komt er op de vrijdagavond een spraakmakende Pub quiz en op zaterdagmiddag zal er een kinderevenement plaatsvinden met het thema cowboys en indianen.

Een weekend vol verbroedering waarin vele vrijwilligers hun steentje bijdragen voor die mooie Domkerk. Dorpsgenoten, familieleden, vrienden en vrijwilligers dragen bij aan deze bijzondere Lierse Bazaar. Naast de Feestweek of het schaatsen op de Hard Gaat-ie ijsbaan is ook de Bazaar een moment waarbij jong en oud in De Lier samenkomt.

Om met de tijd mee te gaan en ons klaar te maken voor de toekomst staat deze bazaar de herinrichting van de Domkerk centraal. Naast het samenkomen tijdens doop, trouw of rouw, is het kunnen blijven bieden van een warme plek voor een ieder het uitgangspunt. Daarnaast willen we ook stichting Nazorg Westland en Inloophuis Karma een warm hart toe dragen. Zij ondersteunen en bieden zorg aan uitbehandelde kankerpatiënten in regio Westland. Dit is bij de nuchtere Westlander vaak onderschat. Daarentegen is het wel een zeer belangrijke zorg voor zowel patiënt als omgeving.

Nadat mijn vader Teun in het verleden het stokje heeft overgedragen aan Jeroen, mag ook ik met trots een steentje bijdragen aan deze komende Bazaar. We willen hierbij alvast een ieder die zich inzet, enorm bedanken. Hierbij verwelkomen we u graag tijdens de Bazaar op donderdag 31 oktober, vrijdag 1 en zaterdag 2 november.  Tot dan!

Namens de bazaarcommissie,
Walter van den Berg, voorzitter

Bericht delen