Bazaar De Lier

26, 27 & 28 oktober 2023

Bazaar 2021 update

We zijn alweer vol enthousiasme begonnen met de voorbereidingen voor de Bazaar De Lier. Deze zal plaatsvinden in de Rank naast de Domkerk op 29, 30 en 31 oktober 30 oktober.

Alhoewel we steeds meer samensmelten tot één gemeente blijven we twee actieve gave bazaars houden. Een Bizar in de even jaren (georganiseerd door de Vredekerk) en een Bazaar (georganiseerd door de Domkerk) in oneven jaren. Hierbij proberen we krachten te bundelen en elkaar goed op de hoogte te stellen.

We streven naar een volledige Bazaar zoals we gewend zijn. Zijn er beperkingen dan moeten we ons realiseren dat Rommelmarkt op 1,5 m best lastig is te handhaven.  Zijn er meer beperkingen zullen we meer naar een online Bazaar gaan, maar daar hopen we niet op.

We gaan voor de warme en gezellige Bazaar met leuke spelletjes. De succesvolle Pubquiz mag zeker niet ontbreken. Ook zijn er al zeer creatieve ideeën voor een ludiek groot spel. Een spel waar een ieder graag aan mee zou willen doen. Dit zullen we op een later moment aan u vertellen. We houden ook een unieke Bingo met gave prijzen. De loterij wordt ook weer gehouden; deze willen we telefonisch gaan verkopen. Dit na het groot succes van de Vredekerk. Ook aan de kinderen wordt gedacht: we zullen met een themamiddag een Rank vol vertier gaan inrichten. Kortom we hebben er echt weer zin in met elkaar.

Iedereen is welkom van welke gemeente dan ook, bij de Bazaar in het organiseren en of meedenken hierbij! Voel je welkom. We gaan een bijeenkomst houden donderdag 15 juli om 19:30 in De Rank. Om de vrijwilligers van de Bazaar er goed bij te betrekken en sneller als anders gezamenlijk knopen door te hakken. U bent van harte welkom. Weet u nog een goed lokaal doel? Laat het ons weten!

Voor de Bazaar hebben we nog mooie vacatures:

  • Lid voor de Kleine Commissie, meedenken en organiseren (een gezellige groep van 7)
  • Een of twee leden van Vredekerk voor de grote commissie (samen leren van elkaar)
  • Twee mensen voor mailing communicatie voor de Beamersponsoring (bestaande sponsors)

Wilt u meehelpen, meedenken, meedoen met het organiseren dan worden wij blij. Zodat we er gezamenlijk een succes van kunnen maken. Bel of app Wendy van Geest-Buijs 06-10593425 (Secretaresse Bazaar) en doe / of denk met ons mee.

Bericht delen