Activiteiten

In verband met de COVID-19 maatregelen ziet de bazaar er dit jaar iets anders uit. Er is geen rommelmarkt (incl. boeken, kleding en speelgoed). Er is wel een Dommelmarkt: een gezellige markt waar allerlei leuks en lekkers te krijgen is. Ook vinden er loterijen plaats en kunt u meedoen aan een online pubquiz. Hieronder vindt u een overzicht van alle activiteiten. Nieuw dit jaar is de webshop waar u vooraf al een bestelling door kunt geven. Hier vindt u ook loten, tickets voor de pubquiz en kunt u een losse donatie doen.

Bloemen & Planten

Crea-cadeaustand

Enveloppen trekken

Soep

Groenten & Fruit

Koek & Zopie

Oliebollen

Online pubquiz

Rad van Avontuur

Spelletjes voor de kids

Taart verloting

Programma

10.00 - 17.00 uur

De Dommelmarkt. Hier vindt u de welbekende kraampjes met bloemen en planten, groenten en fruit, oliebollen en appelflappen en crea’s en cadeaus. Ook zijn er leuke prijzen te vinden bij het enveloppe trekken.

14:00 tot 16:00 uur

Kindermiddag met een puzzeltocht in het dorp. Onderweg kunnen er op verschillende punten spelletjes gedaan worden. Als alle spelletjes gespeeld zijn, kunnen de kinderen na afloop in de Rank wat eten/drinken en een klein cadeautje uitkiezen. Kaartjes voor de kindermiddag kunnen vooraf in de webshop gekocht worden of ter plekke.

17:00 uur

Twee rondes Rad van Avontuur met als hoofdprijzen een scooter en een hippe fiets. Loten kunnen alleen vooraf in de webshop gekocht worden.

Vanaf 20:00 uur

Online pubquiz. Aanmelden kan via de webshop. De digitale deuren gaan om 20.00 uur open. De quiz zelf begint om 20.30 uur. Trommel een paar vrienden of familieleden op, zet lekkere hapjes op tafel en test jullie algemene, muziek en regionale kennis!